Neandr1a, sinSEMIH, lalakurawin_ kullanıcılarından şikayetçiyim.

GerzeliMMA 2026年5月25日 19:48 222

Merhaba, bu şikayet talebini hakkımda açılmış bulunan şikayet sebebi ile açmış bulunmaktayım. bu şahıslar toplamda bizden 3 tane kazma aldılar. Bu kazmaların (ZIMBACI) olanı size whatsapdan göstermiş olduğum kanıtlar ve satın aldığımın kanıtı ile geri almış bulunmaktayım. 2 tane kazma onlarda bulunmakta (V15+5),(V15+2) lalakurawin adlı kullanıcı benim eski klan üyemdir. Bu şahıs bana yazdı ve kendisini sevdiğim iiçin ona 5k kredi vereceğimi belirttim amavelakin onun ekstra v15 kazma aldığını bilmiyordum ve bunu öğrendiğim için dediğim durumdan vazgeçtim. Çünkü o hakkını almıştı (ama hakkı bile değildi). sinSEMIH adlı kullanıcı gizlice bizim sandığımızdan V15+5 kazma ve +3 kazanç kemeri alıp bunu Neandr1a kullanıcı ile takasa girdi aldığı item ise milli direniş kılıcıdır bu şahıslar sonra gerçekleştirmiş olduğu ticaretten sonra birlikte PvP alanına atladılar sinSEMİH bilerek Neandr1a kullanıcına öldü ve takaslamış olduğu itemide bu sayede ona geri vermiş bulundu. Ve onların klanına girdi ve bizim klana yaptığı açıklamada oyunu bırakıyorum oldu.(TAMAMEN BU ÜÇ ŞAHIS TİCARET ADI ALTINDA İNSANLARI DOLANDIRIP HIRSIZLIK YAPAN ŞAHISLARDIR) bu yapılmış ticaretler alınmış itemler yapılan ticaretler tamamen bir oyundur planlı bir oyun bunlar cezai işlem görmemek adı altında planlı ticaret yapmış bulunmaktadırlar. Benim Talebim bu üç şahısın perma ban yemesini veyahut almış oldukları itemleri geri vermesini veyahut cezai işleme çarptırılmasını talep ediyorum. Neandr1a Kullanıcısının yan hesabıda Vice1985 dir. bu kullanıcıların bir an önce bu üç maddeden birine çarptırılmasını talep ediyorum lalakurawin adlı şahısın kazmaları geri vermesini ve ona 5k kredi vereceğimin garantisinide veriyorum. Neandr1a Kullanıcısının ciddi cezai işleme çarptırılmasını talep ediyorum. Tüm plan ve program bu şahıstan gelmektedir. sinSEMİH lalakurawin Neandr1a adlı şahıslar ticaret  adı altında dolandırıcılık hırsızlık yaptığını ve olaylardan sonra aynı klana girmiş olduklarını belirtmek istiyorum. Bu hırsızlıklarının cezasız kalmamasını talep ediyorum.

2026年5月25日 19:48

Ekstra olarak lalakurawin_ ve sinSEMIH adlı kullanıcıların eskiden klan üyesi iken yediği banlardan ve Yavrek adlı kullanıcıya borçlarından dolayı onlara 140T para ile banlarını açtırmış bulunmaktayım bu parayı onlara borç kıldım ve bu paranında hesabıma geçmesini talep ediyorum. bu borçlarınıda bana ödememişlerdir. Ve geri ödenmesini 2 kazmamın hesabıma gelmesini talep ediyorum 5 k kredilerini de ben bu işlemler hallolduktan sonra ödeyeceğimdir.

2026年5月26日 01:03
FlexTR
FlexTR
MuzVIP ClasVIP

adamım kutadgu bilig yazmış helal olsun

2026年5月31日 00:27

ne olursa olsun GerzeliMMA yın haksız oldugunun arkasındayım

2026年6月3日 00:02

5 tane madenci beyinleri erimiş dikkate almayın

2026年6月3日 00:15
ersy
ersy
MuzVIP

Rai3324 haklıdır.

2026年6月3日 11:26
sinSEMIH
sinSEMIH
MuzVIP ClasVIP

GerzeliMMA Araştırılsın. (Kara Para-Rüşvet-Şantaj)

2026年6月3日 20:36

Bu adam nasıl sizi bu kadar kudurttu bilmiyorum ama GerzeliMMA haklıdır. Bunu iki tarafta biliyor. Yakında zaten ban yersiniz.

2026年6月3日 20:44

ula adamın parasını basıp aldığınız itemleri çaldınız birde haklıyız diyor aizen ve diğerleri konu başlığında isimleri geçen arkadaşlar yağ çekmeye çalışmaktan başka bir amaçları yoktur desteği yanıltmayın

2026年6月3日 23:01

contra dogru soyliyor maden kiskaniyorsunuz uste cikmayin

2026年6月3日 23:02

gidip 5-10 tane kazmaparçası kasıp emanet kılıçla emanet s15 ile maden kasıp benim diyorsunuz he erkekler

2026年6月3日 23:03

GerzeliMMA haklıdır glorious klanına en büyük desteği GERZELİMMA yapmıştır bende bir eski glorious üyesi olarak bunu belirtmek istiyorum lalakurawin ve sinsemihin yapmış olduğu destekler bulunmamaktadır gerzelimma nın yapmış olduğu destekler resmidir ve kanıtlıdır hiç bir şekilde gerzelimma nın hakkı yenmemelidir

2026年6月3日 23:05

Semihte ekmek yediği yere ihanet etmeyi geçmiş bide adamın parası için kuduruyor. Sizde böyle büyük bir yanık oluştuysa bu adam zaten haklıdır. Diğerleride bu çocuğa inanıp destek oluyor. Komiksiniz valla.

2026年6月3日 23:19

lalakurawin adlı şahıs 5k kredi yüklemiştir ve klandan aldığı ekstra v15 kazması şuan kendisindedir, ayrietten utanmadan benim 20k bağladığım kazmadan 5k kredi istiyor. semih ve neandr1a kullanıcıları takas yolu ile resmi gözüktüren bir yol seçerek dolandırıcılık hırsızlık yapmıştır bunun en büyük kanıtları da bulunmaktadır birde utanmadan benden para istiyorsunuz,  hırsızlık dolandırıcılık her şey ortada, jöle gibi adamsınız nereye vursak oraya yapışıyorsunuz.

2026年6月3日 23:31
返信するにはサインインする必要があります。