Neandr1a Kullanıcısından şikayetçiyim.
Merhaba, adıma açılmış bir şikayetten dolayı buraya yazma kararı aldım. Lalakurawin adlı şahısın bizden 2 tane V15+5 ve V15+2 kazma aldığını ve bizden habersiz aldığını belirtmek isterim bu kazmalardan (ZIMBACI) Adlı kazmaya size whatsapdan göstermiş olduğum kanıtlar İle bağlamış olduğum krediler ve sahibi olduğumu size göstermiş kanıtlamış ve geri almış bulunmaktayım. sinSEMİH adlı kullanıcı ben oyunu bırakıyorum adı altında bizim sandığımızdan ekstra v15+5 kazma ve +3 kazanç kemeri alarak bu itemleri milli direniş kılıcı ile takas edip, aynı kullanıcı (Neandr1a) hesabı ile gerçekleştirmiş olduğu ticareti yaparak. PVP yerinde sinSEMİH kullanıcısının bilerek öldüğünü ve almış olduğu itemi de aynı kullanıcı (Neandr1a) vermiş olduğunu belirtmek isterim. (BU TAMAMEN BİR DOLANDIRICILIKTIR VE TİCARET ADI ALTINDA SAHTE BİR HIRSIZLIKTIR ORTADA TİCARET DE BULUNMAMAKTADIR) (Neandr1a) kullanıcısının ticaret adı altında yapmış olduğu dolandırıcılıktan ötürü kendisinden şikayetçiyim. Bizim klanımız dağılmadan önce 3 tane kazmayı bizden ticaret adı altında hırsızlık yaparak almışlardır. bir tanesini sizinle görüşüp geri almışımdır. lalakurawin adlı şahısın bana hakkım var dediği ve benimde eski klan üyesinin hakkını yemiş olduğunu düşünerek 5k kredi vereceğimi belirttim velakim Bu şahısın ekstra v15+2 kazma alarak hakkını aldığını sonradan öğrendim. bu sebepten bu hakkı ona vermedim ekstra olarak bu şahısa benim bir borcum yoktur ben tamamen iyi niyetimle kendisiyle bir geçmişimizin bulunmasından ötürü zarar gördüyse karşılama taraftarı oldum ama bu benim haddime bile değildi. Çünkü ona bir borcum yoktu. eğer kazmayı almamış olsaydı (V15+2) onun zararını karşılayacaktım ama tekrar söylüyorum bunun sorumlusu ben olmama rağmen sırf geçmişimizden dolayı yapmış olduğum iyiliktir. bu durumu kötüye kullanıp bana talep oluşturduğu için Neandr1a kullanıcına giden bir tane V15+5 kazma bir tane V15+2 kazmayı geri alma talebim vardır alamayacaksam da sorun yoktur Neandr1a kullanıcının veyahut yan hesabı Vice1985 hesabının kalıcı ban yemesini talep ediyorum ya da cezai işleme çarptırılmasını talep ediyorum. Bizim zararımız büyüktür kanıtlıdır bu durumu da herkes biliyordur. Burada tamamen dolandırıcılık hırsızlık söz konusudur ticaret adı altında sahte senaryolar ile eşyalarımız çalınmıştır en büyük yaptırım ve cezai işlem görmelerini talep ediyorum.
25 de may. de 2026 19:32
Necesitas iniciar sesión para responder.