MuzCraft'ın Doğru Discord Sunucusu Nerede?



Discord Nedir?
Discord, indirebileceğiniz veya web tarayıcısı sürümünü kullanabileceğiniz ücretsiz bir ses/metin uygulamasıdır. Discord hakkında bir klavuz rehberi için lütfen buraya bakın.

Neden MuzCraft'ın Discord Grubuna Katılmalısınız?
Discord'da yetkililer ve diğer oyuncularla konuşabilir ve oyunu birlikte oynayacak kişileri bulursunuz. Güncel yenilik ve duyurular için bildirim alın ve ayrıca çekilişlere ve diğer etkinliklere katılın. Lütfen yetkililerin meşgul olabileceğini düşünün ve onları etiketleyerek rahatsız etmeyin!

Neden Diğer Kanallarda Konuşamıyorum?
Spam gönderenleri/trolleri azaltmak için, 〽️ Onaylı rolüne erişene kadar bazı kanallar kısıtlanmıştır. 

Nasıl Onaylı Olurum?
Her hangi bir oyun sunucumuza katılın ve /discord komutu içerisindeki /discord eşle komutunu kullanın. Bu komutu kullanabilmek için oyun içerisinde en az bir rütbeye sahip olmanız gerektiğini unutmayın. Sistem tarafından size verilen kodu Muzcuk Eşleyici botumuza özel mesaj yoluyla iletin. Bu işlemleri gerçekleştirdiğinizde oyundaki rütbeleriniz Discord grubumuzla senkronize olacak ve ses kanallarına erişiminiz açılacaktır. 〽️ Onaylı olaraktan sonra 1 haftalık deneme süresine alınırsınız. Bu süre içinde bir kuralı ihlal ederseniz, Discord rolleriniz sıfırlanır ya da susturulur veya yasaklanırsınız.

Nasıl MuzCraft Discord Grubuna Katılırım?
Katılmak için muzcraft.com/discord adresine gitmeniz yeterlidir. Discord hesabınız yoksa gideceğiniz adres üzerinden oluşturabilirsiniz.

Utoljára frissítve: 26 Augusztus 2022 23:36

Hasznos volt?

Nem találtad meg, amit keresel?

Jegy megnyitása