Anti Cheat Güncellemesi

Oyuncu - ArifErdoganK
2368 9

Anti Cheat Güncellemesi Hakkında 
Anti Cheat sistemimiz hile tespiti ve yasaklaması gerçekleşen oyuncuları artık Anti Cheat sunucusuna gönderiyor ve orada Paladin ile otomasyonlu bir şekilde kontrolden geçiriliyorlar. Kontrol yetersiz kalırsa AnyDesk ile de kapsamlı kontrol sağlanıyor. Bu sayede Anti Cheat itirazları kesin bir sonuçla değerlendiriliyor ve gerekirse Anti Cheat sistemimiz güncelleniyor.



Minecraft Türk Serverler Hakkında
Türk serverler bulmak, Türk server keşfetmek ve server listesi için ünlü web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.
En iyi türk minecraft faction sunucuyu ve en iyi türk minecraft skyblock serveri arayanlar için önerimiz MUZCRAFT.COM'dur.
Minecraft türk server sunucuları genellikle 1.8 ve 1.18 sürümleriyle hizmet vermektedir.
Minecraft'ı indirmek için Resmi site | Minecraft 'yi veya MuzCraft - Her zaman en iyiye! bağlantısını kullanabilirsiniz.

Yorum yapmak için giriş yapın.

Yorumlar

1 yıl önce

Efenim ban sistemi gerçekten bi gözden geçirilmeli yani oyuna kafam zor basıyor bide hile mi ? Asla yapmam. ama ban yemem ve sadece benim değil benimle birlikte aynı wifi de oynayan hesaplarda ban yedi . Bu durum çok üzücü

1 yıl önce

Hızlı tıkladım diye boş boş ban yedim şimdi 2 hafta durmammı gerekiyor?

1 yıl önce

Normal bir şekilde mob kesmeye çalışırken Aim diyip ban atması pek normal değil. Bunun la ilgili Anti Cheat sisteminin düzeltilmesi gerekiyor.

1 yıl önce

Ben sebebsiz ban yedim 2 hafta gerçekten çok iyisiniz ve 3 gündür cevaplanmadı .

2 yıl önce

"Screenshare yapılıyor." deseniz yeterdi, screenshare'da AnyDesk'den kontrol ediliyor anlamına geliyor.

2 yıl önce

E berbat uygulama

2 yıl önce

Değerli oyuncularımız soru ve sorunlarınız için destek hizmetlerimizden bizlere ulaşınız.

2 yıl önce

Ben ana hesabımda durup dururken başkaları ban yemeden uyarı almasına rağmen almayıp ban yedim,hile kullanmıyorum ve hani kullansam bile odaya atmadı beni direkt ban sorgu sual yok. berbat bir uygulama ve kaldırılmalı birkez daha haksız ban yersem oyunu bırakacağım emeğime alddığınız kredi paraları için verdiğim para haram olsun be.

2 yıl önce

Sykblock oynarken 2 hesabın aynı anda AUTOCLİCKER(Q) dan ban yedim 14 gün ve yemin ederim hiçbir program vb. kullanmadım çok saçma bir sisteminiz var + N1ketpro hesabımdan yedim aynı anda N2ketpro hesabındanda yedim sacma sapan iş yapıyorsunuz bu banı kaldırmanızı arz ederim ve size yemin ederimki hiçbir program kullanmadım (saçma sapan sistem)