300₺ Ödüllü Klan Turnuvası Başlıyor!

Oyuncu - ArifErdoganK
2860 2

Turnuva Güncelleme

Turnuvaya özel, yeni katılacak üyelerin klan oluşturabilmesi için klan oluşturma ücreti 10M'e çekildi. Klan turnuvası için başvuru yapacak klan liderleri üyelerinin oyuncu isimleriyle Discord ID'lerini 5 kişi ve +2 yedek olmak şartıyla https://muzcraft.com/destek üzerinden iletmelidirler. Turnuvanın yapılacağı tarih 20.07.2020 Saat 21:00 olarak belirlenmiştir. Turnuvaya katılacak tüm klanların 30 dakika önceden Discord Sunucumuzda kendileri için açılmış olan ses kanalında bulunuyor olmalılardır. Turnuva sırasında https://twitch.tv/muzcraft kanalında canlı yayında olacağız!

Discord Sunucumuz: https://dscrd.me/muzcraft
Üyelerin Discord ID'sini almayı bilmiyorsanız bkz: https://support.discord.com/hc/tr/articles/206346498-Kullanıcı-Sunucu-Mesaj-ID-sini-Nerden-Bulurum- 


Kurallar ve Şartlar

Turnuvaya katılan klanlar savaş öncesi ve sonrası olmak üzere 2 kontrolden geçeceklerdir. Bu kontrollerde herhangi bir oyuncunun ek destek(Hile Clienti, Makro v.b) kullanması/bulundurması veya kontrolden çıkması durumunda oyuncu sunucudan süresiz olarak uzaklaştırılırken, klanı da turnuvadan diskalifiye edilir.

Savaş öncesi ve sonrası kontrollerinde Paladin programı kullanılacağından ve Paladin programı 32 bit bilgisayarlara destek vermediğinden ne yazık ki bilgisayarı 32 bit olan üyeler istisnasız turnuvadan yararlanamayacaklardır.

Başvuru talebini sadece klan sahibi oluşturabilir.


Turnuva 1.'si Klan Ödülü

Tüm klanlar savaştıktan sonra finale kalıp final turunu kazanan klana:
300 Muz Kredisi ve 300₺ Nakit Para verilecektir.

Minecraft Türk server listesi,
Minecraft Türk server ip,
Minecraft Türk sunucuları,
Minecraft faction,
Minecraft skyblock ve
Minecraft survival
arıyorsanız buradayız!

Türk Minecraft ve MCPE server & sunucu!
Java: MUZCRAFT.COM
MCPE: MCPE.MUZCRAFT.COM

Yorum yapmak için giriş yapın.

Yorumlar

2 yıl önce

Hayda keski banim olmasaydi ayin 22 sinde acilcak of klan savaslarina katilirdim klan lideriyim.

4 yıl önce

Ödüller harika, herkese bol şans!