Orman sistemi yenilensin.
orman pvpsinin degismesi lazim. claimlerin klan adina degilde oyuncu adina olmasi cok sacma orman aşırı büyük küçültülerek klan basina en fazla 2 claim verilebilir site kredisiylede ek claim alinabilir.ayrıca claim basma mantıginin gelmesi gerek obsidyen blogunun direk claimlere koyulmamasi,claim icinde 15 saniyede bir koyulacak ve patlayan blocklari 30 saniye sonra yerine getirecek, tane fiyatinin ucuz olmadigi tntnin eklenmesi gerek su an ki haliyle cukur vsleri disi gram zevki olmuyor ormanda atilan vslerin ki factionun en güzel kısmıdır orman
10 Mar 2025 01:17

Haklı.
10 Mar 2025 01:22
+1 kesinlikle katılıyorum
10 Mar 2025 01:33
kesinlikle katılıyorum çok haklı
10 Mar 2025 15:55

ormanın kesinlikle güncellemey ihtiyacı var
10 Mar 2025 18:16

Evet haklı
10 Mar 2025 18:21
+1
10 Mar 2025 19:24

+1
11 Mar 2025 10:08

+1
11 Mar 2025 13:52

+1
11 Mar 2025 17:35

Orman yakın zamanda aşağıdaki sınıra daraltılacaktır. Ön claimlerden faydalanabilmek için sosyal bağlantılarımızdan takipte kalmanızı öneririm.
Düzenleme 20.03.2025:
Klanların savunmasını daha zor hale getirecek ve raid deneyiminizi daha adil kılacak TNT Koruması öğesi /warp atölyeye eklenmiştir. Artık obsidyenler direkt olarak claimlere yerleştirilemiyor.
Daha fazla bilgi için: muzcraft.com/blog/posts/tnt-korumasi/
11 Mar 2025 19:35
küçülmesi cok güzel fakat üstte yazdıgım tnt sistemi de gelse çok daha güzel olur
11 Mar 2025 19:40
+1
11 Mar 2025 19:44
+1
11 Mar 2025 19:45

+1 tnt sistemi gelsin. sistem gelmezse de obs dayanıklılıgı düşsün claim basma kolaylaşsın obsi dayanıklılığı düşürülsün. ismi gerek değil mesela desberado isimli oyuncu claiminden hiç çıkmadığı için faction orman tadında dövüş olmuyor. ve bu haksız rekabete yol açıp claimine girdiğimizde direkt ölüyoruz. ya da basamıyoruz. basabilsek en azından güzel bir fight tadabiliriz. tek oyuncuları da takım olmaya ve klan birleşimine itebiliriz.
11 Mar 2025 19:46
20 veya 15 olması lazım +1 onun dısı
11 Mar 2025 19:47
cl icinde tnt gelmezse bi mantıgı olmaz obsiyi yine kıramayız ki gidiptnt atarla mı ugrasıcagız
11 Mar 2025 19:48

Greewy düşman CL'yi direk üzerine verelim.
12 Mar 2025 12:55

yani istediğimiz mantık basit aslında, tabirim biraz kaba olacak fakat “cl bebeleri” için bir durum geliştirilmesi gerek. gerçekten adamlar claim dışında çıkmıyor ve claim dışında sol tık bile atmıyor. sadece ep ve yay kullanıp kışkırta kışkırta cl gidip tuzaklarda savaşıyor ve kendi alanında savaşıyor. bizim de bu arkadaşlara nazaran bir şey yapmamız gerek çünkü ağ ile de kapatıldığında kaçış şansı zaten kimsenin olmuyor. tek yapabileceğimiz vanish ile fly ile kılıç kaçırmak. onda da üstü kapatmayı akıl etmez ise.
Kısacası arif senin claimlerin basılması için bir çözüm bulman gerek. claim içinde de savaşabilmemiz için claime zarar verebilmemiz gerek. ya obsidyen kalksın ya tnt atar gelsin ya da obsidyen dayanıklılıgı 2tnt ile patlayacak şekilde ayarlansın ki tntyi kullanabilmeyi öğrenmiş kişiler claim basabilsin.
ekstra olarak bu durum solo playerleri zaten klan birleşimine itecektir.
eminim ben dahil herkes bu söylediğimin orman vsleri ve orman için claim için en mantıklı seçenekler olduğu konusunda hemfikirdir. hemfikir olmayan kişi sadece claiminde savaşan kişidir.
hani bu da bi taktik denilebilir fakat claim dışındaki kişi claime dokunabilseydi.
Eğer kabul edersen Claimimize gel godmode kapat k50 al biz seni tuzağımıza atalım hatta 1 kişi siz yetkililerin hepsini atsın. tek yapacağınız şey ölmek. başka bir şey yok. kaç kişi gelirse gelsin ölmek. Test etmek için her zaman hazırız discordtan bir etikete bakar.
ha diyorsan ki ben kill aurayı hile olarak saymayacağım izin vereceğim o zaman ellemesen de olur. onu da geçtim 45b verilen bir claim bu kadar fark etmemeli.
claim tamamen fightları tersine etkiliyor kim olursa olsun. bi nebze hile. rakibe blok koyamama. ep atamama. sıkışma. rakibe hit atamama ağlar yüzünden. daha ne sayalım? rakip istedigi gibi chest açıp zırh kılıç değiştirmesi destek gelip gidebilmesi, bizim destek gelmesi için geçilmesi gereken yola blok koyup kapatması? bunlar sence başlı başlına en pahalı hile değil mi? ayrıca 45b gibi bir ucuz rakama sahip olunuyor. bi de böyle değerlendirmek gerek. bu basit bi elma karpuz ya da vipefekt değil çünkü farkına varmanı umuyoruz.
son olarak eklemek istiyorum ki bu “Greewy düşman CL'yi direk(T) üzerine verelim.” dediğin konu tamamen bu şekilde bir konu değil. bakış açın çok tuhaf. bu tnt olayını sadece biz kullanacak değiliz. tüm ormanda oynayan kişiler tüm cller üzerinde böyle bir yetkiye sahip olacak. yani kurduğun cümle şöyle olmalı “tüm cllerde herkesin yetkisi olsun” biraz objektif bakmanı öneririm. sevgilerle.
12 Mar 2025 19:29
+1
12 Mar 2025 19:34

evet
12 Mar 2025 19:38
Mesaj yazabilmek için giriş yapmalısınız.