Merhaba Server'da katkıda bulunmak için bazı fikirlerim var.Bunları sizinle paylaşmak istedim

hayvanlar 6 Mar 2025 01:08 392

/nakit komutu ile bakiyede gözüken para fiziksel olarak elimize alabilriz

örneğin: /nakit 150b veya /nakit 150.000.000.000 komutu ile elimize bir kağıt ile üzerinde bakiye bilgisinin bulunduğu fizksel para gelebilir

/warp cami yi etkinlik haline getirip belirlenen saatler içerisinde ibadethanede /otur komutu ıle 5-10 kalacak şekilde bu etkinlik kişisel olarak yapılabilir.Bu sayede gerek Imam Yavrek e yüklenen sorumluluk azalacak gerekse kişiler Imam ın aktif olduğu saati bilmeden gunluk olan anahtar hakkını alacaktır. Günde 5 vakit oldugunu sayarsak vakit başı 1 anahtar yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Kandil ve Cuma günlerinde fazladan anahtar verilebilir :D

/warp maden etkinliğinde Hız efekti kendi kendine gidip gelmektedir. Ve muhtemelen oyuncu fazlalığından kaynaklı  serverde lag ve çökme gibi sorunlar oluyor. buna bir çözüm bulunabilir.

/warp obsidyen de xp gelmediği göz önünde bulundurularak köylü takası içinde belli bir obsidyen karşılığında anahtar verilebilir.

Minecraft Hipodrom Buildi yapılarak geleneksel at yarışları (atlı parkur , at üstünde savaş vs) yapılabilir.

/oy kasasında %1 oranla muzvip geldiğini biliyorum bunun yanında diğer  V.I.P ler de günlük çıkabilir bu sayede oyuncular vip'in özellikleri ile oyuncular viplerin avantajlarını görüp vip satışları artabilir

/OX gibi bilgi eventleri yapılarak oyuncuların hem bilgi edinip hemde ödüller kazanabilir.

keza aynı şekilde Bilgi Parkureları yapılabilir yanlış cevap verildiğinde başa atıp doğru bilgiyi öğrenene kadar parkur süreci ilerler.

V.I.P lere özel /pet komutu ile yavru evcil hayvanlar yanında gezebilir.

spawnda yada farklı warplarda  özel havai fişekelrle  /uçuş /zıplama  /hız gibi özellikler verilebilir. bu özellikler /edevat bölümünde V.I.P lere yada Void,Katman,Ender gibi rütbe sistemlerine yüklenebilir.

6 Mar 2025 01:08

+1

9 Mar 2025 13:05
Mesaj yazabilmek için giriş yapmalısınız.