Saçma sapan işleriniz ! çözüm bulun ya da neşteri vurun !

mertsen_x 12 Şub 2023 17:16 536

Lawes denilen şahıs sürekli hile açıyor 7 blok öteden vuran adamdır. sürekli ban yiyor yeni hesap açıyor geliyor adam akıllı ya Perma ban ya da IP ban atın oyun eğlencesinin içine ediyor kolsuz herif. adam akıllı işinizi yapın müşteri memnuniyeti önemlidir ! ben kasıldığım eşyalarımı hile herife neden yedireyim ? bu nedenden çok kişinin sunucuyu bıraktığını söyleyebilirim tamamen kendinize zarar. bu nedenlerden sıkıldım belirli süre daha devam ederse sunucuya elveda diyeceğim. 12 13 14 yaşındaki veletler hileyi açıyorlar burada milletin emeğini çöp ediyorlar. dc adresimi veriyorum Mert Ş#0382 lawes denilen velet gelsin tel adres vereceğim bir kahve ısmarlayayım arkadaşımıza :)

12 Şub 2023 17:16

hile koruması atlıyor olabilir ama apaçık hile olduğu belli olan bir şahıs sürekli ban yiyor ve yeni hesap açıp geliyor yeter da artık verin IP sınırsız otursun daha gelmesin k12 k14 kılıçlarımı düşürmek zorundamıyım lan ben bu veletler yüzüne ! ?

12 Şub 2023 17:22

ben bu sunucuya para veriyorum vip alıyorum paramla rezil oluyorum işinizi yapın hileleri kökünden kurutun sıkıldık bu konulardan ben neden emeğimi çöpe atayım kasılıp aldığım kılıçları parayla aldığım vip kılıçlarımı 2 tane velet hileye düşürüyorum ve sinir bozucu konsol bile ban atıyor süresiz siz de bu sunucunun sahibi olarak gelin oyuna IP banı verin daha fazla insan emeği çöp olmasın kendini bilmez veletler burada hile halinde geziyor hile açtıkları yetmiyor birde hileler takım oluyor asıl komik tarafı burası :D

12 Şub 2023 17:34

Bende Katılıyorum Oyuna Girdiiği gibi Yasaklanmasını İstiyoruzzz

12 Şub 2023 17:57
sydd
sydd
Üye

Katılıyorum son zerresine kadar.

12 Şub 2023 18:23

mertsen ister perma atsınlar ister IP ban int i İP sini sıfırlayıp yeni hesap açıp geliyo yani korumamız olursa daha mantıklı sen boyle herkeze kitap atarak o kişiler ban attırmıyosun

12 Şub 2023 18:35

dc'den özür dilemediğiniz sürece hileye devam hatta bu yazan kişileri dahada cok kıskırtacam

12 Şub 2023 18:40

@emretalha32 oğlum bu kadar yağcı olmayın lan adam olun azıcık hile diye adam bizi kesmesin diye yapmadığınız yağcılık şakşakcılık yok adammısnız lan siz ? erkekliğine yediriyormusun sen hile açmayı ? azıcık mantıklı olsanız bu hilelere karşı bir olup dalarsınız arenaya inmek için burada hileleri savunma ! adama şakşakcılık da yapma. lawes abinide çok yalama arenaya inince birşey olmuyor gücü bunlara siz veriyorsunuz. (HİLE AÇAN İNSAN ANNESİNİ SEVMİYORDUR BU KADAR NET :) ) (HİLE açıyorlar hesapları ban yiyor hiçbir geliri olmuyor

1- sıralama da kasamıyor ban yiyor çünkü

2-eşyalarda kasamıyor ban yiyor eşyalarda hesapta kalıyor :D

3-bu hilenin hiçbir amacı yok sadece ilgi arsızlığıdır lawes abi sen çok güçlüsün ya :D dolandırıcı herif

4-hile açan insan annesini sevmiyordur :D çünkü onlar ağzımdan hiç düşmüyor benim gibi insanlar doludur. xd

12 Şub 2023 18:44

lawesEU ahahahah adam kendi itiraf ediyor lan şaka gibi yemin ederim ! ben hayatımda böyle birşey hiçbir yerde görmedim duymadım aga adam forumda hile olduğunu söylüyor eğer bu ban yemezse IP den devam ederse oyuna iki çift lafım olucak ama bekliyorum şuan :D

12 Şub 2023 18:47

Devam olsun

12 Şub 2023 18:55

Sane kardeşim ister hile açarım ister açmam sanki mod sun nababilcen olm gelip evimimi basıcan he adam ister açar ister açmaz kendisine kalır adamın eğlenmesi önemli sen bu kadar muz kafa isen biz nabalım bütün hayatı muzcraft değil eğlenmesi önemli adamın

12 Şub 2023 19:13

oğlum biraz daha yazarsan kötü sözler yazıcam bak zor tutuyom kendimi yazmamak için zaten. senin eğlencen hile açmak mı lan ? ben hile açmadığım için muz kafalı mı oluyorum oğlum :D ? senin annen yatalak olsa 2 adım atamazsın lawes abine sesin çıkmaz max 12 13 yaşındaki veletler burada eğleniyormuş hile açarak annene küfür edilmesine eğleniyorsan senin erkekliğinide karakterinide sıfatınıda her şeyini anladın sen devamı ilerki süreçlerde gelip gelmeyeceği anlaşılıcak :)

12 Şub 2023 19:18

mertsen_x Kardeşim çok haklısın inan ki bende çok diyorum lawes ve diğer hile kullanan arkadaşlarımıza hilenin kötü bişey olduğunu anlatıyorum ama dilenmiyorlar :(. Ömrü hayatımda hile açmamış biri olarak yazıyorum bunu. Değerli MuzCraft Holding ortaklarından Arif Arkadaşımız bu konuyla ilgilenicektir kendisi üstün gelişmiş hile koruma sistemini daha da güzelleştirip biz hilesiz oynayan oyunculara daha güzel bir pvp ortamı sunucağına canı gönülden inanıyorum :)

12 Şub 2023 19:47

17 yaşındaki lawes e 12 13 diyosun kendinden bahsediyorsun herhalde sen sunucu aç sen yap korumayı burda tartışmaya gerek yok

12 Şub 2023 19:50

emretalha32 Nickli arkadaşımız şuan hileyi savunmakta açıcası çok rahatsız edici bir durum perma yemesini talep ediyorum.

12 Şub 2023 19:52

o1Baris çok teşekkürler eyw knk ben şahsen inanmıyorum adamlar burada hile olduğunu itiraf ediyorsa bi cacık beklemiyorum ban man hikaye ben 2 gün müddet bakacağım baktım devam ediyorlar ben giderim alllaaaha emanet gardaşım:)

12 Şub 2023 19:52

Hiç bırakmana gerek yok mertcim dediğim gibi Arif Bey (Kendisini çok severim) bu konuyla ilgileniyor her gün hile sistemine güncelleme getiriyor müthiş insan ya altın kalpli resmen. Bide benim banı kaldırsa tadından yenmez :FSDGDSGDSCFGSDSD

12 Şub 2023 19:54

arenaya bir eleman dikin AEA geliyor gidiyor bir icraat göremedim :) bir adam alın yetkili arenaya dikin adam akıllı dursun orada görsün anlar direk bassın banı bunu bekliyorum. vslerimiz düzelsin oyundan keyif alalım eğlenmeye girdiğimiz yerde sinir hastası olup çıkıyoruz haha

12 Şub 2023 20:04

AEA kanıt olmadan bişey yapamıyor adam reach sa adam ss alıp yada video alıp ban atamaz çünki  belli değil ancak arif ve wolftr alabilir kontrole

12 Şub 2023 20:29

Arif bey ne derse yaparım bırak sunucuyu desin bırakırım o derecede severim kendisini rahatsız oluyorsa oda tabi

12 Şub 2023 21:15
Mesaj yazabilmek için giriş yapmalısınız.