YASAKLAMA HK. (nurki)

Anviella 2025年8月31日下午3点19分 636
Anviella
Anviella
MuzVIP

Merhaba,

Dün gece (31 Ağustos 2025) tarihinde ve (03:38) saatinde ‘nurki’ isimli klan oyuncumuz ne yazık ki ‘Hile Kullanmak. (AutoFish’)'' adı altında yasaklanmıştır. Bu yasaklamanın yersiz olduğunu MuzCraft Yönetimine bildirmek için Imperial klanı olarak burada bulunmaktayız. Şimdi sizlere nurki'nin yasaklanmasına sebep olan video kaydını göstereceğim. Aşağıda videoyu bulabilirsiniz.

https://upvi.org/AZGdWq5ZqXonHnr/preview

Videoyu izlediğinize göre şimdi size birkaç teknik detaydan bahsetmek istiyorum. Bilindiği üzere Balık tutmak ve buna benzer etkileşim gösterilebilecek bütün her şeyde Minecraft'ın kuralları gereği ‘Sağ Tık’ kullanılmaktadır. Fakat videodaki görüntüde görüldüğü üzere, nurki ‘Sol Tık’ basılı tutmaktadır. Sol Tık basarak balık tutmak Minecraft'ın kurallarına aykırı olduğu gibi, hiçbir yerde ve durumda hangi kodlama yapılırsa yapılsın bu değiştirelememektedir. Yani bu da demek oluyor ki, kaydedilmiş olan bu video nurki'nin AutoFish kullandığına dair bir kanıt değildir. Yapılan bu haksızlığın sonlandırılması ve MuzCraft Yönetiminin bu tür yasaklamalarda daha dikkatli davranmasını talep ediyoruz.

Not: Bu Forum talebi Imperial klanındaki tüm oyuncular adına açılmıştır.
  -Anviella

2025年8月31日下午3点19分
Capheira
Capheira
ClasVIP

Merhabalar bu şikayeti artılamaktayım herkesin bildigi uzere balık sag tık komutu ile tutulmaktadır yalnızca kanıt olarak bu videoyu kullanarak ban atmak kendimce hatalıdır kararın yeniden düşünülmesini talep ediyorum

2025年8月31日下午3点22分
FlexTR
FlexTR
MuzVIP ClasVIP

capihera dogru soyluyor

2025年8月31日下午3点24分
Wells
Wells
MuzVIP

Ayrıca ‘nurki’ isimli klan oyuncumuzun banı kaldırılsa bile balıkçılık turnuvasında birinciliğini yemiş olduğu haksız bandan ötürü kaptırmıştır . Bundandır ki oyuncunun yemiş olduğu haksız banın tekrardan gözden geçirilmesini  ve mağduriyetinin giderilmesini talep ediyoruz .

-Wells

2025年8月31日下午3点24分

Anviellanın Açıklamasına Katılıyorum Ve Nurki isimli oyuncunun mağduriyetinin giderilmesini talep ediyorum

2025年8月31日下午3点25分
Wenshinn
Wenshinn
MuzVIP ClasVIP

Oyuncunun yediği haksız ban yüzünden sıralamadaki fark kapanmış ve 2. duruma düşmüştür maduriyetinin giderilmesi ve sıralamadaki yerini tekrar geri alması gerekmektedir.

2025年8月31日下午3点29分
ByRich
ByRich
MuzVIP

Anviellanın Açıklamasına Katılıyorum Ve Nurki isimli oyuncunun mağduriyetinin giderilmesini talep ediyorum

2025年8月31日下午3点31分

+1

2025年8月31日下午3点32分
barz4
barz4
MuzVIP ClasVIP

yazılan her kelimeye sonuna kadar katılıyorum ve adam sol tık yapmış sol tıkla autofish yapılmasının mümkün olmadıgını en cokta arif bey bilir o bilgilidir bu konularda

2025年8月31日下午3点45分
nurki
nurki
MuzVIP

Teşekkür ederim Discordda benzer açıklamalarla mağduriyetimi belirttim yalnız çok klasik cevaplarla geçiştirildim  yanımda olduğunuz için çok sağolun umarım hakkımı alırım.

2025年8月31日下午4点03分
LordDiablo99
LordDiablo99
MuzVIP UltraVIP

+1

2025年8月31日下午4点06分

+1

2025年8月31日下午4点50分
BubblyBlox
BubblyBlox
MuzVIP UltraVIP MegaVIP ClasVIP

Merhaba bende anviellaya katılıyorum bende balıkta 5 inciyim nurki görüyordum çok emek verdi haksız yere ban yedi o onu hep yanına gidip bakardım lütfen bu hatadan dönün

2025年8月31日下午5点54分
azraill
azraill
MegaVIP

+1

2025年9月1日上午9点32分
您需要登录后才能回复。