Yeni NPC'ler hakkında. (İstek)

Yaklaşık bir haftadır falan oynuyorum. İkinci gün bir sürü S4-S8 arası zırha sahiptim. (Yaklaşık 4 depo) Yani oyunda artık bu tarz setler oyuncular arasında satışı dönmüyor. Herkesin hemen ulaşabildiği şeyler haline gelmişler ancak bunları satabileceğimiz bir NPC yok. Oyuncuya satmaya çalışmakta saçma oluyor çünkü herkeste var zaten. Bu durumun çözülmesini talep ediyorum. Ya satışı için bir NPC koyulmalı. Ya da oranlar düşürülerek S8 setin çıkması zorlaştırılmalı ki 2 gündür oynayan oyuncuda dahi olmasın, satışı dönsün. Bu konu tartışmaya açık, sizler ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi belirtin.
28 Eki 2022 13:15

Selam, ‘’byJackdaw'' isteğini gerçekten beğendim benimde elimde yaklaşık ‘’13 Double Chest'' S5-S8 arası setler var ve bu setleri satamadığım için ya ‘’Arena'' yada öylesine üstümde dursun diye giyiyorum, ve satamamak'da baya kötü senin dediğin gibi, bence de bir NPC gelmeli ve o NPC'ye bu itemlerimiz satılmalı.
6 Kas 2022 13:28

Düşük seviyedeki zırhlarınızı Set Upgrade sistemi ile yükselterek satışa sunmanızı öneriyoruz.
5 Ara 2022 17:23
Mesaj yazabilmek için giriş yapmalısınız.