Maden Fiyatları ve Rütbeler Arası Oransızlık
Temsili olarak veriyorum rütbeyi oranlar gerçektir (s8 Kazma ile denenmiştir). Korkusuz hammaddesinde saatte 20b madenden çıkan anahtarlardan 100b geliyor. En yüksek vip olan Muzvipte 1 saatte 82b madenden 120b geliyor. Oranlamasına bakacak olursak eğer korkusuzda 5 kat muzvipte 1.5 kat anahtarla madenden gelen para arasında değer vardır. Bu yüzden rütbeler iyi kazandırmıyor ve bu durumdan herkes bu yüzden şikayetçi. İmparator veya Kral rütbesinden kasılınca bu 5 kat oran 6-7 veya 8-9'lara bile çıkıyordur. Maden satışına en az 5 kat zam gelmelidir ancak bu çok uçuk ekonomiye sebep olacağından ötürü aynı oranda kasalardan çıkan paralar örnek veriyorum 100m veriyorsa ve madene 5 kat zam geldiyse 5 kat düşürülmeli. Anahtarlar madenleri desteklemesi lazım madenlerin anahtarı değil böyle bir denge oluşmuyor sunucuda herkes bu yüzden şikayetçi. Herkes bu yüzden rütbelerin fiyatlarının uçuk olduğunu düşünüyor. Diyeceksiniz ki herkeste nasıl para var kredi alımı bu kadar fazla oluyor. Kredi alımının bu kadar fazla olmasının sebebi kimse maden kasmıyor eventten evente giriyor sadece eventlerde duruyorlar. Sıralama kasan 3 5 kişi sadece madende duruyor öyle para kazanıyor. Ama dediğim gibi hiç dengeli değil vip olmasa bile Void ve örnek veriyorum kral rütbesiyle karşılaştırınca bile bu durum böyle. Kazançlar hiç oranlı değil.
30 mei 2025 23:35
Söylemeyi unutmuşum eğer bu şartlar gerçekleşirse maden süresi 20 dakika olmalıdır hatta 15 dakika. Herkes zaten güzel paralar kazanıcak.
30 mei 2025 23:42

Adam haklı
30 mei 2025 23:46

haklısın +1
31 mei 2025 00:16

Merhaba öncelikle bu konuyu bize detaylarıyla birlikte gösteren Bakamura arkadaşımıza teşekkürler dilerim. Gelelim asıl mevzuya Bakamura dediklerinin harfine kadar haklı ve belirtmiş olduğu gibi bazı insanlarda bu durumdan şikayetçi durumdalar. Benim düşüncelerim ise şöyledir:Misal Void rütbesi ben bu rütbeye 80t para harcıyorum ve hammaddesine girdiğimde demir blok ile karşılaşıyorum bu hammaddede 80t kazmak imkansız diyebiliriz. Anahtar mevzusuna gelirsek Bakamura ne dediyse katılıyorum maden eventinden gelen para anahtar tarların parasının yanından geçiyor sadece iş anahtarlardaysa ben ne anladım maden etkinliğinden.Tekrar belirteyim Bakamura ya sonuna kadar hak veriyorum ve aynı sorunu bende yaşıyorum. Böyle devam ederse ya arkadaşın dediği gibi süre kısaltılsın yada rütbe hammaddeleri ne bir buff gelsin. Benim görüşlerim bu kadardı inşallah yanıt bulur
31 mei 2025 00:33
Capheira olay sadece maden eventinin süresiyle ilgili değildir. Sadece maden eventi değil kasa ve maden bloklarıyla ilgili. Onlara değişiklik gelirse zaten hem rütbe hammadde sorunu (vipler dahil) hem de maden eventinden gelen para dengeli olucaktır ANCAK maden bloklarının parasının artmasından ötürü çok uçuk paralar kazanılcak maden eventinden atıyorum 100b alan birisi 5 kat artmadan dolayı 500b anahtarlardan ortalama 150-200b geliyor bu oranda düşerse 30-40b kazanıcak. Totalde 530-540b kazanmış olucak ama bu uçuk bir sayı olacağı ve ekonomi büyük ölçüde bozacak. Bunu engellemek ve ekonomiyi düşünmek için sadece bu durumdan ötürü maden eventinin süresi azaltılmalı. Yarıya indirilirse şuan kazandığımız parayı maden eventinden kazanıcaz ve bir kayıp söz konusu olmuycak. Kazmalarına para yatırmış kişiler de bu durumdan ötürü dediğim miktardan fazla kazanıcak çünkü kazanmaları gereken paralar budur. Herkes gibi hemen hemen aynı parayı kazanmamalılar. s8 kazması olan biri 200 250b kazanıyor anahtarlar dahil s13 kazması olan 350b kazanıyor yaklaşık olarak bu durum adil değildir. Oyun içi 50 kredi yani 1T olan kazma ve 1500 kredi yani 30T olan kazmanın bu kadar yakın para kazanmaması gerekiyor. BU DURUMLAR ADİL DEĞİLDİR. Lütfen önerlilerimizi dikkate alıp bir düzenleme yapınız. Hammaddeden kazandığımız para Anahtarlardan çıkan parayı desteklememeli. Anahtarlar madeni desteklesin ki dengeli bir şekilde oyun ilerlesin. Aylık 750 kredi verip normal rütbe hammaddeden anahtarlar yüzünden 80b fazla kazanmak zorundayız. Neden Katman veya Void rütbesine yükselip 30-40b fazla para kazanmak zorundayız. Lütfen bir düzenleme yapınız. Maden blokları 5 kat fazla para kazandırsın - Anahtarlar 5 kat az para kazandırsın (50m çıkıyorsa 10m çıkmalı). Bu durumlar GERÇEKLEŞİRSE eğer Maden Eventi 30 değil 15 dakika olmalıdır.
31 mei 2025 01:20

sonuna kadar haklısın, rütbe hammaddeyi bırak muzvipte bile para kasacağıma /maden saatlerinde oyuna girerim daha iyi. hammaddeler çok değersiz kaldı
31 mei 2025 01:27
Tekrar tüm oyunculara söylemek isterim ki bu tüm rütbeler için dengeleme olucaktır sadece vipleri değildir.
31 mei 2025 01:31

Cevabını gördüm çok haklısın TalonLN nin belirttigi gibi sadece maden event lerinde oyuna gırerım iş biter mantıgı oluşuyor maden çok op leşti sadece event zamanları sunucuya girilrse zaten buda ne aktiflik bırakır ne de oyuncu… .
31 mei 2025 01:57

Haklısın +1
31 mei 2025 01:57
+1
31 mei 2025 02:15
Üstad ağzına sağlık +1
31 mei 2025 14:32
Kesinlikle katılıyorum, belli bir para ödenerek ekstra hak sahibi oluyor mvipler fakat verilen paranın tam karşılığını geçtim %50 karşılığı bile bence alınamıyor. Bu konuda acil bir dengeleme şart. ağzına sağlık bakamura
1 jun. 2025 11:33

Önerileriniz doğrultusunda hareket ederek bir güncelleme sağladım. Bkz: Maden Kazançlarında Dev Artış! - MuzCraft
2 jun. 2025 04:03
Je moet ingelogd zijn om te reageren.